Love in Life

Powered by Blogger.

make up artist ku...

sume orang nk cantik during your event kn.
ye la..once in our life time kn. mestila nk cantik2.
especially untuk orang2 yang x bape nk lawa macam diri ini
for those dikelilingi dengan duit, definitely they wouldn't face the problem.
tapi golongon2 yang macam patik ni..
kena la guna jari / lidi/ kalkulator/ sempoa untuk kira n manage budget.

kejadian berlaku few months ago tapi baru nk taip entry ni..hehe
at first, nuha da jumpa sorang mua tu..
rase2nye agak tersohor jgk beliau ni among the B2Bs..
she's kak salima. nuha memang sangat suka tengok hasil keja dia.
xde gmbo sbb takot nk cilok gmbo beliau. hehe. sangat advisible utk lawat blog deliau.
lawat la lawat la.. :)

tapi hubby disagree sebab dia kate watpe nk bayar rm xxx utk bape jam event je tuh?
and lg hubby kate cik nuha kite ni da lawa so xyah nk make up lebey2 pn da ok.
saje nak menyedapkan hati aku la tuh.

so pencarian mencari MUA len pn diteruskan..
Tag : MUA
0 Comment For "make up artist ku..."

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top