Love in Life

Powered by Blogger.

cake house / cake maker @ melaka

salam & happy thursday. happy sebab esok dah jumaat :)
i was thinking to order wedding cake @ melaka. easier ait.
kat area selangor ni memang banyak sangat x cukup jari nak cari dan kira cake house & cake maker yang wujud. tapi nuha concerns more to make me easier. x yah kalut2 + renyah2 nak bawak kek dr selangor ke melaka. 


google punye google..teeeettttt..ade la 8 cake maker yang bertapak di Melaka telah dijumpai.
check it out!



King's Confectionery Sdn. Bhd.
Tesco Melaka

Sweetberry Bakery & Cafe
Taman Tasik Utama, Ayer Keroh
06-232 8500
013-610 1959

Shyieda Home Bake
kayshyieda@yahoo.com
017-6992422

Anis bakery.net
anisbakery@line.com.my
019-379 7569 / 019-255 4537

Shys Home Made Cakes
012-461 1210

Delicious Cakes at Melaka

Isza Home Bakery
Taman Bertam Jaya, Cheng, Melaka
iszahomebakery@yahoo.com.my
012-312 4025

Kissa & Rayyan My Little Cupcakes
strychnime98@yahoo.com
017-706 2195 Mrs. Siti Nur Hawa



nuha x survey-survey pon lagi harga dan rase. baru cari2 contact je. ni pon 8 je dapat. sape2 yang nak share lagi cake maker @ melaka, adalah sangat2 dialukan~~

Tag : survey
6 Comment For "cake house / cake maker @ melaka"

mine plak. kek dari melaka bawa ke selangor. terbalik la kita.

salam perkenalan!

dhiera: terbalik plak kite..dhiera tempah kek kt mane ye?

kek tu paksu saya yang sponsor tapi saya ada link fb dia. nanti saya bg ye. kat ofis tak boleh bukak fb. hek

nuha, sorry lambat. ni link fb kak sherry tu. dia tak private kan pun. boleh tengok-tengok.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000934225210

Hye . B2B gak . Tapi Dari johor .
Banyak gak ye kat melaka . heh . ;)
Btw, follow me back eh .
ceritabakalpengantin.blogspot.com
^__^

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top