Love in Life

Powered by Blogger.

final exams VS company annual dinner

  VS


pagi tadi my colleagues sebok dengan annual dinner survey
company annual dinner akan diadakan pada 3 December 2011 = Sabtu
bersamaan dengan 3 & 4 Dec nuha ade FINAL EXAM
macam xde date laen je :"{


tengok2 kertas survey tu...
HR Dept 4 orang je yang tick kt column x pegi
and one of them is me.
ohhh~~ sangat sedih dan mensayat hatiku ini


beberapa suara kedengaran mase nak pangkah survey
ade yang kate: exam? kalau i memang i priority-kan
exam > dinner
ade plak yang kate: ala rilek la..ko study la awal2


kalau ikutkan exam 4 Dec tu just presentation je.
3 Dec je yang ade writing exam


macam2 opinion..tapi kalau kantoi satu subject,
sape nak tolong bayar RM1200++ untuk repeat paper??
boleh buat wedding project tuh
mase lagi..penat lagi..delay convo + delay nak pegang transcript MASTER
macam2 delay lah kesimpulannye



tapi x nak miss dinner :"(




0 Comment For "final exams VS company annual dinner"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top