Love in Life

Powered by Blogger.

goody bag

i proposed a goody bag last few months to my mom
kate kunci ibunda saye:
wajib jangan mahal sangat
benda-benda macam ni ke tong sampah jugak akhir hayatnye nanti
simple-simple sudey



this is the design i proposed

http://ilikecard.blogspot.com/


bole-bole semalam beliau memutuskan untuk menolak ideaku ini. REJECTED!!
katenye x sampai hati nak bagi rombongan lelaki goody bag macam ni.
ape kes??????
sikit punye cool goody bag macam ni. cewah syok sendiri
murah pon murah


bayangkan..100 paper bag tu RM3.80. means 1 paper bag cost RM0.038 je. 
tinggal budget nak letak riben and thank you tag je.
mak ni potong stim je....


kena la cari idea unik tapi murah yang lain
fuhhhh~~~

Tag : DIY
0 Comment For "goody bag"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top