Love in Life

Powered by Blogger.

GOSSIP AIDILADHA

salam.
aidiladha baru je lepas. cube try timbang berat..bertambah ke x??
haruslah same aje. haish.

ok back to the topic: gossip aidiladha
malam kite semua beraya haji tu, busu ade buat kenduri
sempena raya korban. jumpa sedara-mara & sepupu sepapat.
[bile lagi nak ketemu sedara-mara kan]

nuha jumpa cousin yang dah membina masjid last May.
she is preggy~~ dah nak masuk 5 bulan.
cepat je rase mase bergerak.


nak jadi citer... my cousin ni pon tanye
dah survey2 ke nk amek pakej dengan sape,
kt mane butik dia, harga macam mane, mane jumpe,
dan lain2 soalan yang berpatutan.
nuha pon jawab je sume. tetibe dia cakap,


"jangan amek ANIS BUTIK yang kat bukit katil tu k"
ANIS BUTIK bukan nama sebenar 
nape kak, ade orang terkena ke? <-- nuha tanye
"akak sendiri yang kene mase tunang okeh. da la dia guna fake eyelash murahan je.
siap mintak pulangkan balik lagi tuh" <-- cousin cakap


o OOOO...
kebetulan bukan Butik Anis yang nuha nk hire
so kurang sket tahap kerisauan


sudahnye sampai nak bersalam mase balik pon cousin tu bagi amaran lagi
JANGAN AMEK BUTIK ANIS tu.
menakutkan saye saje...!!!


semoga nuha membuat pilihan yang betol.
amin...




google image - kucing yang ketakutan
3 Comment For "GOSSIP AIDILADHA"

sabar je la..xpernah dengar kena pulangkan balik fake eyelash tu..

wahh siap eyelash pun die mintak blk ke..heheh klakar

kina: nuha pn x penah dengar cite pasal fake eyelash. macam2 cite rupenye kn.

iedchan: xtau la kelakar ke menakutkan. tapi memang ngeri didengar. mintak dijauhkan..

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top