Love in Life

Powered by Blogger.

Hantaran for ME

salam. pagi ni xde mood nak buat assignment.
mari membuat checklist barang-barang hantaran dari dia kepada nuha

  1. sireh
  2. cincin / gelang (untuk batal air sembahyang)
  3. duit hantaran (yang ni tak sure masuk skali dalam dulang ke tak)
  4. camera nikon
  5. produk innershine
  6. kasut (ni nak pakai untuk sanding & bertandang - jimat)
  7. buah-buahan / coklat

memula plan nak bagi 5 dulang berbalas 7 dulang
tapi mak kate sikit sangat. so up lagi 2 dulang
setakat ni baru ade camera nikon je.
yang lain sume x wujud lagi. hehe
3 Comment For "Hantaran for ME"

bagus buat utk guna masa sanding terus..jimat..

tak payah kot batal-batal air sembahyang tu..dah nikah tak batal dah air wudu suami isteri.(pesanan abangmu, menurut ustaz hussein yee)

kina: mmg motifnye utk cut cost, kina :)

cik norai: name je majlis batal air semayang kn kak. sebenarnye acara sarung2 cincin je pon. x gitu? :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top