Love in Life

Powered by Blogger.

lawatan ke ikea

salam.. rase semakin longlai buat assignment tengah2 malam ni.
tapi bile tulis entry automatic jadi segar bugar! hehe


last sunday en. aziz telah memenuhi wishlist nuha
iaitu seperti yang tertera di tajuk entry: melawat ikea 
(maklumla nuha x penah pergi ikea) ooowwwwhhhh... tepuk dahi. malunye


motif pergi ikea??  
saje jalan2 jangan orang sadis bile dengar nuha x penah p ikea


penat jugak la tawaf satu ikea tu. barang2 yang dijual boleh tahan canggih. 
sangat impressed!!
gambar x banyak amik sebab camera tinggal dalam keta. ni pakai phone camera en. aziz je



side table paper lantern lamp. berangan nak diy sendiri. bule??? ;p




flat tv on the wall


from our point of view, cewah macam tulis report plak barang-barang yang dijual kt ikea. eg: furniture, bedroom set, kitchen, etc
were specially designated for limited space areas. ruang2 kediaman yang x bape nak besar.
canggih2 design2 yang ade <--- jakun


sekalung terima kasih kepada en. aziz yang sudi merealisasikan salah satu wishlist saye. next will be... ... ... ... ... sogo. bole???
;p
Tag : survey
2 Comment For "lawatan ke ikea"

salam;) kte pon baru smpai ikea taun ni..hehe;p

u dari melaka? i pun..hehhe...beshnye jumpe org melaka.. :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top