Love in Life

Powered by Blogger.

our op

semua orang kalau bole nk hire OP yang terer2 & dasat2
dan yang masyhur2 kn??
kami pon x terkecuali jugak.
tapi kite wajiblah amek tali tape & ukur baju di badan sendiri
padan-padankan la dengan budget sendiri :)


setelah melalui fasa survey mensurvey dan jumpa dgn beberapa OP,
penat okeh keje survey2 ni
kami decide utk hire OHHO STUDIO
a friend of my colleague


ape package yang kami amek??


CUSTOM ALBUM PACKAGE - 3 EVENTS
(+) Nikah (+) Sanding (+) Bertandang
2 Photographer
2 Custom Album Digital Design + Non Woven Bag (8x12inch)
1 Pc photo Print 16rm size + frame
2 DVDs + unlimited images (JPEJ format)
2 DVD case with special & creative design
*FREE 2x outdoor on the same day


video pon diorang ade provide jugak..
tapi... kami video sendiri je la...hehe
deposit dah di-bank-in-kan sabtu lepas
leganya...
setel 1 benda lagi


ade rase nak tengok-tengok website diorang?
http://www.ohhoostudio.com/

Tag : OP
2 Comment For "our op"

hye...boleh th x berapa dia charge tuk pakej yg awk amek tu?

hye dalila..nuha amek pakej 3k excluded transportation :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top