Love in Life

Powered by Blogger.

projek aidiladha part II

salam & happy monday. da lame tak menaip di blog. harini nuha nak sambung cite pasal projek cengkerang aidiladha kt entry beaches maraton. a day after maraton tiga pantai tu, nuha pegi lagi Pantai Pengkalan Balak. masih dengan tujuan yang sama..kutip cengkerang. he3. this time pergi dengan encik aziz. 2 in 1. 
dating + kutip cengkerang = kami. cewah3 


encik aziz saye :)





tengah-tengah kutip cengkerang ni, my handphone murah berbunyi. my mom call. "kakak kat mane tu?" "orang kat Pantai Pengkalan Balak" "Bertuah punye budak, lagi hitam la kakak dok kat pantai tu". 
"cis..." <--- monolog dalaman


pengutip cengkerang tegar - macam nenek bongkok tua da ha


penat sebenarnya terbongkok-bongkok macam nenek tua ni. lenguh2 kaki. bersyukurla kite sebab tak bongkok. pastu orang-orang yang lepak-lepak kat pantai pon of course la pandang ape yang dua orang ni buat kan? malu memang malu..ciyes. tapi bile fikir balik, lantak la nak malu ape, bukan ade orang kenal pon. kalau malu, macam mane nak dapat cengkerang? betol tak betol tak?



pengutip gigih



tadaaaa...hasil kutipan


tengok tu... kami dapat kumpul 1/3 dari dustbag. ok la tu dari hari sebelum. sangat bangga okeh ;)
p/s: hitam sangat ke diri ini?? sob3
1 Comment For "projek aidiladha part II"

hye dear,

kalo nak join kelas mekap yg belah petang tu still available. nanti email to me mizzamyzalini@gmail.com

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top