Love in Life

Powered by Blogger.

raya haji holiday plan

lets sharing the happiness
minggu ni xde kelas. yey yey...yey yey
nak balik kampong. yey yey
 bukan senang nak ade cuti  >.<
weekend ni pon cuti sebab raya haji. yeyyyyyyy~~~~


mase yang ade harus digunakan dengan efisyen. my sister and i planned
to go to pantais <-- plural word for pantai. heheh
and kutip2 sea shells
for my wedding projects



google image 1 - sea shells


sangat mengantok petang-petang begini di office
aktiviti menggoogle image dilakukan
mari tengok hasil2 google yang nuha dapat



google image 2 - wall paper sea shells



google image 3 - shapes of sea shells



google image 4


cengkerang yang besar and tapak sulaiman impossible je nak dapat
kalau dapat macam magic la kn



google image 5 - sea shells centerpiece

ha macam ni la yang nuha nak buat. sebijik.
tapi takot la plak orang kampung ngate ape plak
mulut orang kampung ni lain macam sket
kene propose dulu kat ibunda tercintak

kalau kene reject...
kene la propose benda lain. fuhhh~~~
1 Comment For "raya haji holiday plan"

aku takot dpt seashells yg kaler kelabu je nnti.ha6.

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top