Love in Life

Powered by Blogger.

1st trial

salam. 
entry ni da seminggu berstatus 'draft'. hehe. kalau sape-sape b2b yang jadi follower kina mesti kenal dengan menu label dia diy 

menu label kina


kina dengan bermurah hati siap share kat sape2 yang berminat nak guna bracket ni untuk projek diy masing-masing. so nuha pon download je tanpa motif. kalau kina guna adobe illustrator untuk 'buat' bracket ni, nuha guna paint je. paling rabun IT la katekan. sume pon x reti pakai. paint je yang nuha reti. sadis. 
dan hasilnye...



my 1st trial


tukar kaler yang kina guna kepada kaler ni. kaler orange tu patutnye nuha nak kaler peach tapi dalam paint ade kaler orange je. haishhh. takpe2 tunggu habes final exam nuha nak try guna software yang canggih2 sket. tengok nanti bole jadi seperti yang diingini ataupun tidak. ganbatte nuha!!!

nak bracket ni jugak? 
boleh click kat sini


Tag : DIY
2 Comment For "1st trial"

hai nuha.

kalau wrne peach mesti lg cntik kn,syng plak xde kt paint..boleh try lagi.looking forward it..=D

terharu.hee..
kina pun suka paint..kina rasa boleh edit color palette paint tu..kalau peach mesti comel kan..

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top