Love in Life

Powered by Blogger.

budget kahwin

salam b2b and readers. mari mengira budget kahwin masing-masing. actually nuha dapat format budget kahwin ni dari kina. she inspires me a lot. kina ada letak file budget kahwin ni kt blog dia. ingat nak share jugak tapi x reti macam mane nak buat. rabon IT katekan.


ok kenapa kite kena ade budget ni? bagi yang ber-peruntukan besar untuk wedding mereka, budget ni mungkin x berapa nak penting sebab duit tak jadi isu. but still..macam perlu ada jugak just untuk track the money flow. untuk b2b yang budget macam nuha ni, sangat dan amat penting untuk mewujudkan budget ni supaya boleh maintain bernafas tanpa tercungap-cungap dan pengsan. fuhh


kalau men bantai agak-agak gitu je, end up takut terduduk sebab salah budget. so ni roughly budget kahwin nuha. final figure telah di-blur-kan sebab malu. hehe.



my wedding budget



ni pon x betol-betol kira sesatu lagi. ade 40% lagi nak kena fill in betol2. nuha kira bernasib baik sebab banyak jugak yang ibunda ku tercinta sponsor. huuu...antara perkara yang ada dalam budget ni macam majlis akad nikah, barang-barang hantaran, baju keluarga, reception, door gift and etc. bole guna je format ni and kalau ade additional item boleh tambah je. sonang.


so kepada sesapa yang nak format budget kahwin ni bole email kat nuha : hayatihanisah@gmail.com ampunn sebab kerabunan IT atau boleh direct download dari blog Puan Kina kite :)
0 Comment For "budget kahwin"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top