Love in Life

Powered by Blogger.

~GIVEAWAY: Stunning Me!! by Qaseh Elyn~

salam bloggers & B2B..
seperti tajuk entry di atas, Qaseh Elyn adalah produk Veil+inner dari Elyn Creation :)
jadi utk mempromosikan Qaseh Elyn, tuan punya badan Elyn ada membuat giveaway untuk B2B dan 3 org akan dipilih sebagai pemenang..

~ Badge Giveaway ~

~ Syarat2 pertandingan ~

nota kaki : bole copy badge di atas ye :)

sebarang pertanyaan bole emel terus ke elyncreation@gmail.com


so nuha pon nak cuba nasib jugak. why not ye x? sambil2 bercerita tentang impian tudung dan veil, boleh masuk contest ni jugak. mari bercerita pasal angan2 tudung dan veil nikah nuha. kenapa pilih untuk cite pasal tudung dan veil nikah?


sebab baju nikah je yang akan menjadi hak milik kekalku. means... beli kain dan hantar tempah sendiri. pas nikah bole simpan forever and ever. kalau baju untuk reception pulak nuha akan sewa je, sepatutnya da siap sekali dengan veil la kot kn. unless nuha kurang berkenan dengan veil yang disewakan lalu dan lantas nak diy sendiri.


berbalik kepada angan2 tudung dan veil nikah nuha. tudung nikah kalau boleh nuha xnak guna tudung yang ada awning. ramai b2b kate susah husband nak kiss dahi kalau pakai tudung ade awning. ye ke?? x kesah la susah nak kiss ke x. nuha just kurang gemar pakai tudung awning. so xmo tudung yang ade awning.


tudung awning era fazira


untuk material tudung pulak, nuha suke kalau guna kain chiffon. macam gambar tudung era fazira and gambar kt bawah ni. rasa macam ayu je konon walaupun x ayu langsung kalau guna chiffon.



so sweet


so kesimpulannye tudung nikah: material chiffon and no awning 
next is veil nikah. sebenarnye nuha sangat sangat dan saaaannggaaaat suke veil yang ade patch 3d flower macam veil nikah elyana ni. comel...










close up 3d flower @ elyana veil


bile bercerita dengan kawan-kawan pasal veil 3d flower ni, boleh-boleh pulak kawan-kawan kate macam batu karang. apakah?? lagi kronik bile ade yang kate macam tumor di kepala.. hahhhh?? banyak orang banyak jugak seleranya kan? xpe2...


pastu nuha suke jugak kt veil yang sarat dengan patch lace and manik-manik kat part atas veil tu. kalau veil tu da sarat, x guna accessory pon xpe.ha..betol tak betol x?? cepat kate betol



patch @ veil siti sarah



veil nikah diana rafar


close up veil nikah diana rafar


selepas ditimbang-tarakan dengan penimbang angan-anganku, nuha rase macam nak veil nikah macam diana rafar ni.
veil patched with lace and beads.
sonang... x yah pakai accessory. setel. last sekali, panjang veil. jom tengok berapa labuh veil nikah elyana.



patch sampai hujung veil


panjang ke kaki rupenye veil elyana ni. mine wouldn't be that long. tidak akan. kerana hamba sudah la kesilll (kecik) nanti kalau panjang2 gitu serupa berumbai2 plak kot. ape tu berumbai2? adik-beradik serabai, serabut, berselirat...kot? so
panjang/ labuh veil nikah nuha akan jadi paras pinggang
 je. lebih kemas dan comels :) 


semua angan2 ni insyaallah akan direalitikan dan dijerumuskan dalam projek diy. uhuuu..nervous. tangan da la langsung x berseni. tapi nak jugak buat untuk mempuaskan hati sendiri. heheh. sekian saje cerita impian tudung dan veil nikah nuha.


p/s: kalau ada orang tolong diy-kan untuk nuha kan best. and that is why nuha join contest Qaseh Elyn nih :)









Tag : contest, DIY
10 Comment For "~GIVEAWAY: Stunning Me!! by Qaseh Elyn~"
This comment has been removed by the author. - Hapus

all the best!hehe

do come, visit & be our follower at blurplediary.blogspot.com

do keep in touch =)

hi nuha..
thanks sbb dh join..kite dh bace...
ramai contestant suka flower 3D :)
tunggu ye utk tau sape yg akan menang..heee..

thanks2 sgt for the support :)

gudluck nuha!! I wish u all the best!!

elyn, thanks jugak sebab ajar nuha macam mane nak join contest ni..hopefully full filled ur t&c. hehe. good luck for ur business!

Good Luckkkkk dear.
salam b2b, ni b2b Pahang.
salam dari kejauhan.
hehehe.

Truly,
Syakilla

good luck dear.... faiz pun suka 3D... tapi dah design ntuk pertunangan.... 3D tulle flower.... :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top