Love in Life

Powered by Blogger.

design: melaka reception dress

selamat kembali bekerja. terasa malas? absolutely me!!
luckily my company still off today. weeeehaaa..i love my company sometimes
ok last sunday nuha & en. aziz dated with kak Iffa, our WP (wedding planner) dan tailor beliau.
kak Iffa suggest few designs untuk baju sanding nuha. berkerut kening jugak nuha tengok design2 kak Iffa. bila tunjuk kat en. aziz, dia pura-pura berfikir. nuha tau he's trying to imagine me in that outfit and thinking how is the best way to say that dia tak berkenan design tu. i knew him. ;)
 at last nuha tanya:

SUKE ke TAK SUKE design ni? jawapannya terus TAK. nuha cakap pada kak Iffa nuha tak nak design tu. 
antara ayat lain yang terkeluar dari mulut nuha along the discussion:


"kak, saye sebenarnye suke...bla bla bla".

"saye tak dare la nak pakai design2 gini kak"

"kak, saye tak suke kalau... bla bla bla"




end of our date, tailor kak Iffa berjaya jugak sketch design baju sanding nuha. fuhhh


ada paham ini sketch?

p/s: sampai suda mood bridezilla?
4 Comment For "design: melaka reception dress"

hye nuha.. just nk bg pendapat 20sen je. kalau butang belakang tu letak di depan lg cantek rasanya and zip di belakang.. bhgn pgg bawah butang boleh letak some perincian like bedazzle or pearl or border lace. can u imagine? eh memandai lak sara ni kan. hahaha. just my 2 cents. no harm k. xoxo !

p dot s: thanx follow me. happy preps sayang.

wah sgt terharu sara tgk betol2 sketch ni..hugs!! its one piece long dress. kalau letak butang depan ok ke dear? actually my wp n tailor yg suggest gini. thanks for the luvly suggestion~~ terharu :)

sb sara ada koleksi baju cmni. eh bukan baju gmbr baju cmni utk di jadikan ilham masa wedding nnt. ada FB ? jom kita share kat sana. hehe. kat sini camne nk tmpl nk tunjuk contoh. :p

yey~~ jom2. meh email address sara nuha add. thanks dear >.<

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top