Love in Life

Powered by Blogger.

diy: bunga fabrik

hai.
tengok ramai b2b buat fabric flower, nuha pon sebok nak try. but i try on purpose keh. 

material: kain organza
kuantiti: 2 meter
aksessori pelengkap gaya: manik pearl


malu nak tunjuk gambar....



tapi tunjuk jugak memang sah tak malu



nama bunga: bunga ros versi nuha
petal: 10 petal/ bunga
saiz: 3.5 cm diameter
jumlah: 160 kuntum


fyi, nuha dapat 160 kuntum bunga ni dengan guna 2 batang lilin saja. kira 1 meter guna 1 batang lilin. terasa macam lilin ajaib pulak kan perasan sorang-sorang. 


masa dah hujung-hujung buat ni, pearl dah tinggal sikit. so wujudlah satu kaum iaitu bunga dengan sebiji pearl.


golongan minoriti

my sister said bunga-bunga ni macam kain bulat yang ditepek-tepek lalu ditepek lagi dengan manik pearl di tengah-tengah. adoi 
Tag : DIY
5 Comment For "diy: bunga fabrik"

comey2, hi kazen! follow u!

cik susu: malu je >.<

ilan: done follow u too!

Nuha...pearl tu beli kat mana???

Nuha...pearl tu beli kat mana???

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top