Love in Life

Powered by Blogger.

masalah berat badan

assalamualaikum. ini bukan isu baru. nuha dah post kat entry ini dan ini. suplement dah 2 3 jenis juga nuha ambil. weight scale pon dah dibeli beberapa bulan lepas. at first hari-hari nuha naik atas weight scale tu. my housemate kata jangan fikirkan sangat pasal berat badan tu... buat biasa je. since then nuha dah tak selalu timbang berat.

last weekend tergerak hati nak timbang berat. guess what? im 31kg. oh man...this is totally not awesome! terus ke watson dan beli ini. dua container for RM98. cheaper than appeton weightgain. hopefully ini dapat membantu. amin...
ada apa-apa petua lain untuk tambah berat badan?



horleys weight gainer


baru ingat nak hantar tempah baju nikah minggu ni. terpaksa postpone :(
Tag : misi saye
3 Comment For "masalah berat badan"

haha...klu xgemok gak,telan skali ngn container..konpem!! :p

x mo xmo. untuk permulaan cik nuha nak telan scoop dia dulu. haks!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top