Love in Life

Powered by Blogger.

pearl beads

assalamualaikum.
kesinambungan dari entry ini, nuha sudah beli pearl beads dari Negeri Di Bawah Bayu as suggested by iizla.

Add caption

dah boleh mula diy veil nikah :)


nuha beli 5 rantai which is 1 rantai = rm3.
murah ke biasa-biasa aja??
5 Comment For "pearl beads"

Best nya!!, nk jugak! Hihihi..nuha best la pandai jahit, nina x pandai, sobsss, tahu buat DIY dgn kertas2 je, yg melibatkan jahit menjahit mmg out, hihi..bestnye boley DIY veil sendirik.....uwaaaaaa

dah standard dah harga tu :D

nina: nuha bole jahit sesikit je tp x kreatif. so ikut2 orang je la. xde design sndiri :)

miss wawai: o standard ye, baru nak melompat2 klu lg murah dar biasa. he :)

nanti turn aku ko boleh buatkan aku F.O.C tak? Haha.

hehe, bole je insyaallah. bagi meterials je :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top