Love in Life

Powered by Blogger.

ring for him

sehari selepas 'konvo' kursus kahwin, nuha dan aziz keluar cari ring kahwin untuk en. aziz. my housemate kate susah nak cari ring yang xde unsur-unsur emas/ emas putih/ suasa. dalam suasa pon ada unsur emas (baru tahu keh). nuha belum sempat nak survey  kedai-kedai cincin lelaki. tapi since housemate dah buka cerita tentang satu booth di Mines yang ada jual stainless steel ring, kami direct ke sana.

ada couple ring, bangle, custom made pendant, dll. bila check, ade juga men's ring yang platted dengan white gold. ottoke... disebabkan nuha still tak puas hati, nuha minta sales girl tu buka fail details for each ring. ada ring yang memang platted dengan white gold and luckily ada few yang takde gold langsung. so tanpa memanjangkan pemikiran yang tak berapa nak kreatif ni, kami terua beli. alhamdulillah setel lagi satu perkara.

siapa kata tiada ring lelaki berharga bawah RM300? ada...
3 Comment For "ring for him"

Dekat alamanda pon byk jual cincin lelaki yg stainless steel. Booth gak. Tp mmg leceh carik cincin laki nih hikhik

aah orkid, alamanda pon ada.. senang hati sket satu benda dah setel!

Salam...nak tanya la nama booth tu

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top