Love in Life

Powered by Blogger.

teaser: fabric for family, bridesmaid & bestman


wan shi ru yi & happy cny!
semalam nuha and sistah pergi Astana Moda & Nagoya bagi melengkapkan misi pencarian fabrik untuk family, bridesmaid & bestman.
nuha tak mampu nak provide fabrik jakel/ gulatis dll. yang MAHAL-MAHAL. 




the powder blue for families





coral color for the bridesmaid & bestmen


both color ni nuha yang pilih <suke> :)
sebenarnya nuha nak coral color untuk family, tapi kain tinggal sikit. tak cukup lagi 9 meter. sob sob. so coral color nuha pilih untuk bridesmaid and bestmen. 

sampai rumah tunjuk kat ibunda. mak nuha kata warna untuk family ni oldskool. ottokeee. tapi nuha dah tunjuk kat mak combination color yang nuha nak supaya color powder blue pilihan hatiku tak dull & tak terlalu oldskool. here it is;



black box: bought fabric color; red box: combination color's idea

inspired from solemnization theme by Cik Puan Rilla
hope they will love it!
2 Comment For "teaser: fabric for family, bridesmaid & bestman"

kak nuha tema ape? kite pun ade 1 year lagi utk persiapan! hehe. jumpe blog ni mase gugel2 MUA lerr, amek wiwin he? mesti meletups.

tema kaler2 yg disukai. ngeh3. ye ke jmpe tym google mua. kecik dunia ni. akak amek salima. jom la geng skali

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top