Love in Life

Powered by Blogger.

teaser: fabric sampin rm25

salam B2Bs.
last time nuha dah cerita pasal kain untuk buat persalinan nikah kami nanti.
kami beli kain sampin yang berharga rm25.00 semeter. beli 2 meter = rm50.
sebagai seorang yang jarang ke kedai kain sebenarnya jarang ke JAKEL je nuha tak tahu pon kewujudan 'raw' fabrik sampin. pada hari kejadian, berlakulah kejadian sedikit jakun di situ. hua hua hua.

nuha rase corak ni comel :)


dengan raw kain sampin ni, nuha jahit untuk cantumkan hujung kain tu dengan hujung yang satu lagi,  macam jahit kain batik sonang saje. sekarang dah siap jahit, tinggal nak hantar dry clean je :)


malu bertanya sesat jalan: siapa boleh ajar nuha macam mana nak letak watermark kat pic?
4 Comment For "teaser: fabric sampin rm25"

yup kami beli yang murah je :)

sweet la nuha..kte nak cari sampin gak ni;)

selamat mencari ciksusu :)jom cari yang sweet2

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top