Love in Life

Powered by Blogger.

pencari rumah sewa

salam. ye, nuha la si pencari rumah sewa itu. nuha suka tinggal kat rumah sekarang ni. selesa, lengkap, privacy, sebelah ade rumah bujang, parking ok, housemate yang tak mengata belakang. SUKA la kesimpulannya. tapi nuha dah dapat notis keluar rumah sebab housemate nuha dah nak kawin. ottokeee


nuha mencari rumah yang murah (budget: rm450 - rm600) tapi nampak wangi (bersih), neighborhood yang tidak terlalu 'caring', jalan tak sesak dan jam bagai. area mana tak kisah janji tak jam. kalau siap furnished lagi nuha suka <--- mengada banyak.
kalau ikutkan budget tu, memang flat & apartment je la yang layak. huk3.




anyone can help...
0 Comment For "pencari rumah sewa"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top