Love in Life

Powered by Blogger.

teaser: diy veil

selamat berhujung minggu semua. semalam course representative nuha inform kelas kami minggu ni dibatalkan sebab lecturer ada urusan yang tidak dapat dielakkan. dah masuk sem ketiga, ni la first time kelas cancel youuuu. kira miracle la ni. tapi nuha tak boleh fokus 100% kat wedding preps sebab assignments pon banyaks <--- plural okeh.

sambungan entry ini dan ini, meh teaser beading process done by me
:)





gambar macam terkena demam kuning ;p



terasa beads tu besar sangat la pulak...
4 Comment For "teaser: diy veil"

nuha tak kreatif, tiru2 mantan b2bs je..nina pon bole buat :)

heee...comel...=)

nuha sambung belajar ape?

nuha sambung master in occupational safety and health..bese2 je, bukan doktor mcm miza :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top