Love in Life

Powered by Blogger.

payung lace


happy friday everyone :)
sepatutnya nuha combine entry ni togeda dengan entry lepas.
tapi baru dapat gambar, so jadila dua separated entry.


nuha suka sangat payung lace ni. rasa macam nak beli. geram.
masa jumpa zila ziman, nuha ternampak payung lace dia. lalu dengan segan silu nuha request nak ambil gambar. he. tak malu




zila ada dua pasang payung lace. sepasang warna putih dan sepasang lagi warna krim. boleh sewa payung lace ni. kalau tak salah nuha pakej yang zila offer is sewa baju (P), veil & aksessori, sepasang payung lace, dan bunga tangan. harga RM1k kalau nuha tak silap. hubungi zila ziman untuk maklumat lanjut serta confirmation. 


kalau nak sewa payung lace saja: kina, dyn (area utara), mimin, dan zaila ada service sewa payung lace. rasanya ramai lagi b2b dan mantan b2b yang sediakan perkhidmatan sewa payung lace ni. nuha hanya senaraikan yang nuha tahu.


till then, selamat berhujung minggu 
>.<
Tag : vendor
4 Comment For "payung lace"

cantikkn payung tu..tp time wedd ritu xde peluang nak guna sbb kat KT xtau nk cari :) ex b2b here link u :)

suka payung ni~ tapi tak pernah tengok depan-depan tak tahu samada dia boleh tahan panas matahari ke tak. wuwuwu

puan.mila: cantik kan. tq for the link dear :)

dhiera: rasa macam panas je payung ni dhiera. tak menepati ciri2 payung sebenar. rupa je yg lebih :) tapi ciyes cantik!

Saya ada jual dan sewa dear... masuk FB Red Ribbon Boutique ye...

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top