Love in Life

Powered by Blogger.

update: hantaran for him & for her

assalamualaikum.
entry ini hanya untuk update kami (nuha & tunang). untuk kemudahan kami berdua.
previously nuha listkan barang-barang hantaran kami di entry ini dan entry ini.


HANTARAN FOR HIM

1) ring - done
2) sireh - consider done
3) bahulu - consider done
4) sandal nike - done
5) jam tangan - CHANGE to samsung galaxy SII - done
6) belt & wallet - done
7) levi's jeans - CHANGE to external hard disk - done
8) netbook - done
9) _______ - fruits - consider done



HANTARAN FOR HER 

1) ring - done
2) sireh - consider done
3) wang hantaran - consider done
4) camera nikon - done
5) produk innershine - PENDING
6) kasut - PENDING
7) ________ - PENDING


tiga barang nuha yang masih pending. roughly 80% done, alhamdulillah.
nuha ada terbaca tentang barang hantaran yang ala-ala tak patut/ ganjil untuk dijadikan hantaran. macam external hard disk. haha. sendiri pon gelak. tapi peduli ape haku. apa yang kami letak sebagai hantaran adalah barang-barang yang kami guna. ignore what others says because people wouldn't stop talking. in fact masa tunang nuha bagi smart tag sebagai hantaran. memang ada orang gelak pon.
ade aku kesah?? ;p


ok till then...bye



foot note: one more paper to go till i finish my 3rd semester :)


Tag : hantaran
4 Comment For "update: hantaran for him & for her"

Nuha, sama la kite...produk innershine tu pun slh satu hntran from him to me. Heheh.

wah dh byk setel ni..bestnye nuha ;)

jom shopping innershine sesame >.<

cik susu: syukur jgk ktoang da start beli awal2 dulu. tak terasa sgt duit yang mengalir keluar tu :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top