Love in Life

Powered by Blogger.

birthday present: met my bridesmaid

salam.

bff


last week birthday nuha. tunang tolong bawak a.k.a drive nuha jumpa kawan baik nuha merangkap pengapit nuha nanti. sebenarnya dalam hati nuha nak juga ada bridesmaid @ dayang-dayang berbusana seragam mengelilingi nuha masa majlis akad nikah. macam pengantin-pengantin selalu buat tu.. tapi macam tak praktikal pula memandangkan ruang rumah yang agak terhad. memadai dengan adanya seorang dayang yang akan escort nuha during event..dan ini la orangnya..bff nuha :)


bff nuha belanja makan chicken rice shop as birthday present setelah nuha paksa. haha. see the differenct of size between us? nuha sangat kecik dan comel..this is one of the major reason kenapa nuha beria nak tambah berat badan. kononya nak bagi balance siket dengan bridesmaid. tapi macam takde hasil je.. 


;p



0 Comment For "birthday present: met my bridesmaid"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top