Love in Life

Powered by Blogger.

diy: design veil nikah

salam.
cerita tentang veil lagi.. maksudnya veil belum siap. haha.
siapa-siapa yang kenal nuha dari azali (bukan dari blog) mesti tahu yang nuha BOLEH menjahit. BOLEH menjahit tak bermaksud pandai menjahit ye kawan-kawan. setakat jahit baju kurung sendiri tu boleh la.. dan nuha tak kreatif. amek idea orang dan buat sikit-sikit..that is me.


same goes to my veil. nuha banyak tengok entry chantek by as dan cik lijah. they both are my inspiration in diy veil. thank you dalings~~!! so at last nuha buat design veil macam ni.



sketch macam kanak-kanak tadika


nuha dah patch lace yang telah ditambah pearls kat kain chiffon. 85% done. sekarang nuha tengah terhegeh-hegeh buat poddle flower. nak patch few poddle flower atas veil then nak add some more pearls...



bye-bye.
4 Comment For "diy: design veil nikah"

nak tengok hasilnya nanti~~~ =)

insyaallah nuha teaser bila da siap nnt :)

semua sendiri kau yee... grandd~

grandd apekahnye. nk jimat punye pasal le. hik2

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top