Love in Life

Powered by Blogger.

my semester IV begins


salam. harini nak buat sesi luahan perasaan.


 
well, as expected. nuha dah tak harap kami (nuha and coursemates) akan cuti lama. awal-awal lagi kami dah dapat jadual tri-semester ni.



cuti tiga minggu pastu mula sem baru = minggu ini. dush dush hantuk kepala kat dinding. baru nk feeling feeling free dan fokus wedding preps.


kelas nuha sampai awal bulan 8. after that of course sibuk pening-pening dengan research report. awal bulan sembilan dah nak majlis. sempat ke nak catch up semua diy projek nuha? berangan tak hengat nak buat macam-macam projek diy ala-ala tak sedar diri. malu nak listkan kat sini. takut tak menjadi. sebagai fasa awal dalam menangani stress antara pelajaran dan persiapan kawin, nuha prioritikan projek diy yang penting-penting dulu. dapat buat yang penting pon jadi la. [contoh diy penting: veil, detailing dress nikah, kad kahwin]. yang tak berapa nak penting terpaksa buat-buat tak nampak ;'(


selalu doa supaya nuha dapat nikmat masa untuk buat semua benda yang dah plan.
>.<
0 Comment For "my semester IV begins"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top