Love in Life

Powered by Blogger.

Majlis Dira esok

happy friday~~
harini nuha last kerja di Nichicon (M) Sdn. Bhd.
sedih.. :'(


ok back to the topic. insyaallah nuha akan pergi majlis dira a.k.a Our Wedding Fairytale esok. but the issue is nuha baru terhegeh-hegeh tanya mak nuha whether ada tak kad jemputan kahwin sampai ke rumah and my mom said tak ada. nuha cuba tengok kat entry undangan kepada blogger tapi map tak clear.

so nuha minta kepada siapa-siapa yang terima kad undangan dari dira untuk emailkan kepada nuha (hayatihanisah@gmail.com) alamat lokasi majlis dira.

thank you
>.<
5 Comment For "Majlis Dira esok"

Hi..!! Special Promotion Only for Bride2Be..Click Here http://lembayungsenjaphotography.com/blog/promotion-bride2be-b2b-blogger/

nuha! kad x sampai ea? pelik betol la.. ade jugak kawan2 kite yg lain bgtau x dapat kad.. huhu sedih.. nuha dtg x hari tuh?

dira!!! ye kad tak sampai :( nuha x datang wedding dira. sorry dear..padahal nuha ada je ke area merlimau on that day..btw congrats dear~~ >hugs<

its oke nuha~ thanks :) mmg geram betol sbb ramai yg ngadu x dapat kad.. padahal dah anta dah.. x tawu la ape masalah nye.. huhu.. pjg umur murah rezeki, nnt kite dtg majlis nuha la ea?

insyaallah kite jumpa nnt. rs regret sgn tak dpt dtg. sbb nuha da janji kn. sobs3. cepat2 review majlis dira k :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top