Love in Life

Powered by Blogger.

prewedding: props

Salam. Sebenarnya nuha berangan nak guna banyak props untuk pre-wedding session kami. Tapi BERANGAN je la.. huhu. At last berapa je props yang kami ada.


1. diy save the date. Prop yang ni nuha dah review di entry ini dan sini



2. hand bouquet (HB). Actually HB ni Cuma ¾ siap. Nuha tak sempat dan bertangguh-tangguh nak buat cover pemegang HB. End up togel begini saja. Hehhe.

model: adik tunang


3. heart shape warna pink. Ini out of plan sebenarnya. Heart shape ni wujud sebab nuha nak buat giant paper rose TATAPI tersalah potong. Refer post [here].

owh, i am short!


Tiga je??? Memang tiga saja props kami. Kalau diikutkan angan-angan nuha nak beli apple plastik pastu nak tulis date majlis kami, nak beli payung cinderella warna putih, nak beli white board, nak beli itu nak ini dan bla bla bla dannnnnn lain-lain. Disebabkan tidak berkesempatan konon, jadi inilah hasilnya. Elok juga, kurang nuha membazir sedapkan hati.


Ok till then, bye...


Tag : pre-wedding
7 Comment For "prewedding: props"

bestnya ada pre wed..sy x decide lagik..huhu

Nak tgk pre-wed photos .. nk tgk.. nk tgkk...

sy nk tgk hasilnye...=)

cumil la flower bouque tu..:P

syazlina: tak guna photog pon.. kami sendiri-sendiri je amek ni

mie: ala aku comotsss la weh

Nn: itu la hasilnya..biasa-biasa je awk

tracey: awak nk ke HB ni? pm me :)

Ala... ko memang selalu comots! Haha. Apa kisah sangat? hahaha~ upload~~

ahaha..kurang ajars. nanti esok-esok skit aku upload :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top