Love in Life

Powered by Blogger.

promo: Mamatachi House part II

*sambungan daripada entry ini*

 
assalamualaikum.. kali ni out of wedding topic. nuha nak tolong buat sedikit promosi.
bukan promosi untuk diri sendiri ye..nuha tolong promote untuk kawan. kawan nuha baru mula business. business apa tu?







ok kawan nuha jual kain pasang, material kapas jepun. 100% original and fresh from Japan. material sangat tip top, tebal dan tak jarang. Jom, tengok-tengok lagi design lain!






kawaiiii



ini pon comel






semua pon comelsss!


nuha beli design seperti di bawah ini. support kawan, whats friend are suppose to do o yeah kn..hihhi. nuha beli 6meter. 2m untuk diri sendiri harus lepaskan diri sendiri dulu, 2m untuk emakku dan 2m lagi untuk bakal mertua. ececeh. semua orang dapat 2m saja sebab untuk bagi sorang 4m adalah diluar budget nuha. he. so nuha akan beli kain plain lagi 2m untuk setiap orang. nuha plan nak hadiahkan kat mereka lepas selesai majlis kami :)



yeah, tak sabar nak tunggu kain ni sampai mesia. dapat free gift tu
 
 
kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan kain cotton jepun ini, boleh order dari Mamatachi House. jangan ragu-ragu k. firstly, sebab tokey Mamatachi House ni memang menetap di Jepun which part of Japan nuha tak hengat. Beliau sendiri yang ke kedai kain. tiada runner dalam urusan stok ya. secondly, sebab nuha memang 100% yakin dengan kualiti materialnya walaupun kain yang nuha beli nuha belum terima. SIL ada hadiahkan mak nuha cotton jepun ni juga beberapa bulan lepas. nuha dah tengok dan rasa sendiri. masa tu malu nak SIL berapa harga. sekarang dah tahu harga. memang kalah membeli, tapi takkan kalah memakai. trust me!
 
 
Mamatachi House sedang mengadakan jualan pembukaan. sampai bila nuha tak pasti. seingat nuha harga promosi kain pasang ni bermula dari RM160 - RM200++ untuk 4meter kain. cuba mention nama nuha, nama tahu boleh dapat diskaun lagi :)
Hubungi Mamatachi House untuk maklumat lanjut.
 
 
*berbusana cotton jepun kah kita aidilfitri tahun ini??*
 
 
 
 
sekian, promosi dari seorang kawan kepada kawannya.
>.<
 
 
 
 
p dot s: ok kah kak pizan??
Tag : promotion
0 Comment For "promo: Mamatachi House part II"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top