Love in Life

Powered by Blogger.

Warning sign

Salam. Alhamdulillah dah dua minggu nuha kerja di tempat baru. Penat dan sibuk. Wedding preps semua pending..sibuk dengan project paper lagi..haishhh.


Ok back to the topic..nuha dah mula risau dengan salah seorang vendor kami. Petang ahad lepas, beliau text nuha tanya tentang design dan ukuran baju kami..this and that..bla bla bla... I was like....what? At first nuha dah nak marah vendor tu tapi nuha batalkan niat tu. Sabar dulu...


It was months ago..kami memang ukur dan bincang design baju awal but then she should keep the details well la kan. Takkan semua kami yang nak kena simpan kot? Siapa customer sekarang ni?


Aduh sabar je la. Weekend ni nuha nak ke butik tersebut bincang semula bagi refreshment kat beliau. Risau kan kalau situasi macam ni jadi kat korang? Tapi ok juga..at least nuha dapat catch the progress. I dont expect much from them. Takut sendiri yang sakit hati..


Bye!


ps: risau sampai terbawa-bawa ke dalam mimpi :"(

posted from Bloggeroid

4 Comment For "Warning sign"

nuha.. untuk selamat, better save one copy of the discussion kat u, and another copy untuk dia. bukan apa, in case jadi cani la. ada vendor memang asal boleh je. dia expect kita simpan semua, sebab kita yang request nak design camtu. another thing is, kalau kita dah ada copy yang sama of the discussion, kalau output dia tak sama dengan yang dah discuss, kita boleh fight. dia memang takleh nak dalih2 dah. coz its all on balck and white. gudlak tau! :)

kite setuju ngn zila...semua yg kite nak ckp zila dah tlg ckpkan..hehe.. =p

ekeke dah penah kena laa sharz.. masa bincang, janji bulan dan bintang. bila sampai masa nak deliver, kelabu hasap semuanya!

Thank you guys..nuha memang tak 100% pecaya dengan stars and moon vendor ni. Alhamdulillah memamg nuha ade note semua yg kita discussed. Hu...nebes i!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top