Love in Life

Powered by Blogger.

diy: white paper bag

Salam jumaat :)
Previously nuha ada tunjuk gambar ni kan




It was about half way done that time. Sekarang dah 100% done. Segunung terima kasih kepada adik nuha yang dipaksa rela. He. Actually nuha nak beli ready made white paper bag. Nuha ada survey dengan beberapa vendor. Average harga yang nuha dapat is rm1.10 (paling murah) dan rm1.80 (paling mahal).

Butttt..with minimum order 1000pcs. Nuha nak guna dalam 250 je. And thats why nuha ada buka white paper bag untuk dijual untuk 750 pcs paper bag yang nuha tak perlu. Sadly tiada siapa yang nak beli masa tu..sob sob..nampak sangat taste nuha tak berapa sama dengan orang lain. Haha.


So nuha tukar plan dari beli ready made kepada diy white paper bag. Insyaallah nuha akan up 1 entry details and tutorial projek ni..so as for now, here is the outcome.






And last but not least...


lucy si penyeri a.k.a penyibuk


psstt!! : vendor buat hal. kami dah xde reception attire and pelamin ;(

Selamat berhujung minggu~~
posted from Bloggeroid
Tag : DIY
1 Comment For "diy: white paper bag"

hye nuha :)
sy mardhiah. ade tutorial die x? if xkisah nk share, boleh pass kat sy x? w.mardhiah@gmail.com
TQ nuha ..

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top