Love in Life

Powered by Blogger.

Survey: Lawatan ke Floristika Bangsar

Assalamualaikum.. :)
Semalam nuha bertemankan tunang dah sampai ke kedai bunga floristika bangsar. Rasanya ramai je b2b yang dah ke sana. Nuha kategori corot je ni. Hu..better late than never kan? apakahhh

Semangat gila nak pergi. Nuha dah siap-siap study jalan nak ke sana. Siap google map kau! Unfortunately..sesat jugak! Tiga empat kali pusing jugak la kat area bangsar tu. Tunang siap tarik muka dah..adoi.

Sampai je kami terus masuk. Nuha semestinya nak tengok bunga-bunga dan HARGA bunga sekali. Saje survey..dengar cerita guna fresh flower dalam gubahan hantaran lebih murah dari guna bunga palsu. Tu yang buat nuha rasa terpanggil untuk investigate. Haha.

 
Tengok gambar nak?


cantik kan

 

lovely carnation




Rasa macam nk terpengsan kat dalam tu sebab suka sangat tengok bunga. Bole? Haha.




Boleh baca senarai harga ni tak? Hehe. Nuha setuju dengan statement guna bunga segar lebih murah dari bunga plastik..TAPI bergantung kepada jenis bunga.


Ye ke?
>.<

posted from Bloggeroid
Tag : survey
1 Comment For "Survey: Lawatan ke Floristika Bangsar"

salam,nak tanya, yg temspack tu dikira macam mnaye

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top