Love in Life

Powered by Blogger.

Like, Post & Win RM600*

hai. hai. dan hai lagi..fuhhh fuhhh..
sebelum terlambat. nuha nak join satu contest yang dianjurkan oleh kina. sempat lagi ke ni ye? sempat kan?siapa tak kenal kina..well known blogger tu kan?


so tanpa terhegeh-hegeh lagi mari nuha cerita serba sedikit tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan. nuha mula kenal kina bukan kina kenal nuha k tahun lepas sekitar bulan Julai kalau tak salah. al-kisahnya nuha boleh tahu kewujudan Journey of Bride to Be by Shakina Farhan ni pon tak lain dan tak bukan sebab google tentang wedding preps and stuffs. at first nuha sekadar menjadi silent reader kepada blog Journey of Bride to Be by Shakina Farhan.


satu hari di bulan Ramadhan (tahun lepas), housemate nuha suggest dan tolong sign up blog nuha kan rabun IT. after that nuha mula berjinak-jinak untuk jadi follower blog b2bs. Journey of Bride to Be by Shakina Farhan adalah antara blog terawal yang nuha follow. kenapa nuha follow Journey of Bride to Be by Shakina Farhan? sebab nuha tertarik untuk ikut segala update daripada kina tentang perjalanan a.k.a persiapan beliau ke hari perkahwinan. 




apa yang menarik perhatian nuha tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan is the way she write. pada nuha sangat simple yet jelas, informative, plus gaya penulisan yang sangat humble. sesopan tuan blog. ini bukan sesi kipas-kipasan ye, ini yang nuha rasa sepanjang nuha ikut Journey of Bride to Be by Shakina Farhan. 


antara entry-entry Journey of Bride to Be by Shakina Farhan yang manarik perhatian nuha;


nuha inspired diy mini pelamin ni


diy tq tag - nuha nak beli shaper puncher ni dari kina tapi kina tak jual. sobsss ;(

version nuha - adaptasi daripada tutorial  Journey of Bride to Be by Shakina Farhan 


first item yang nuha download dari Journey of Bride to Be by Shakina Farhan adalah checklist budget kahwin. sangat membantu. nuha turut share checklist budget kahwin ni kepada kawan-kawan rapat nuha. ringkasnya, Journey of Bride to Be by Shakina Farhan boleh dijadikan sebagai rujukan kepada b2bs, termasuk nuha sendiri. 




okehhhh. panjang dah cerita tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan.
kat bawah ni nuha sertakan butir-butir contest dan hadiah-hadiahnya. copy paste je sebenarnya


Kategori

Pemenang Kategori Pertama: Satu penyertaan untuk entry yang paling best
Pemenang Kategori Kedua: Satu penyertaan blog yang paling tinggi referral
Pemenang Kategori Ketiga: Tiga penyertaan yang dipilih secara random

Jadi kina akan announce 5 pemenang semuanya!
Ada beberapa kategori, jadi tak kisah tak kreatif ke takde blog ke. Kalau yang ada blog boleh menang mana-mana kategori. Kalau yang takde blog boleh menang kategori random, mana tahu rezeki anda bertuah anda menang! Satu penyertaan boleh menang satu kategori saja okeh.



Hadiah

Kategori Pertama : 1 x Telekung Sulam Imported (worth RM100) + 14 complete pack 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM135) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Kategori Kedua: 1 x 14 complete pack of 3D Crest Whitening Advanced Vivid (worth RM125)

Kategori Ketiga: 3 x 7 trial pack of 3D Crest Whitening Professional Effect (worth RM75) + Tony Moly Lip Tint (Worth RM18)

Total semua hadiah dari penaja? Worth more than RM600!

Dateline: 4 Julai 2012 - 10 Julai 2012
Pemenang akan diumumkan: 12 Julai 2012



bismillahirrahmanirrahim..semoga ada rezeki. amin..
Tag : contest
1 Comment For "Like, Post & Win RM600*"

wah..cantik version nuha buat tu..tq ye sbb sudi follow kina & sudi join contest ni..:) all the best ya!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top