Love in Life

Powered by Blogger.

need opinion please..

salam..
nuha tiba-tiba rasa tak pandai bergambar. whatttt??
gambar prewedding kami memang banyak tapi expression nuha mostly sangat tah apa-apa. 
ini best shoot with best expression from me





nuha nak pilih satu gambar untuk print canvas. the issue is..kesesuaian pose ini untuk semua lapisan masyarakat (kanak-kanak, orang tua). ada yang kata ok je.. ada yang kata jangan!


help me, please~~~
Tag : pre-wedding
7 Comment For "need opinion please.."

ikut pendapat cik mah...mcm xbrp ok la la nuha...maaf tau..just bg opinion..sbbnya..nm pun pre wedding punyer gmbar kan...so xsesuai kot post gmbr mcm tu..sbb mesti ade terpikir n kata mcm2 nnti...so nuha pilih gmbar yg nuha nmpak comel ..gmbar yg klaka sikit pun xpe..mesti tetamu tersnuym bila tgok(sekadar pndapat cik mah).. :)

a'a la nuha, kite pn same pendapat dgn rahmah.. rase nye macam x brape sesuai gambar ni.. utk mengelakkan cakap2 belakang yg x elok la kn.. ce nuha letak gambar2 yg cute gitu.. hari tuh kite amek gambar post wedding pn org pandang semacam je.. tetibe rase mcm buat salah besar je, padahal dah halal pn.. hehe..

saya setuju juga. dgn kwn2 kt atas ni. maaf sgt2 tau. sebab dlm kenduri, mesti ada warga emas@ insan2 berumur yg dtg.

Ye betul tu cik mah, dira and nn. Nuha n tunang pn ade rs mcm tu. Tp post len sume expression nuha buruk sgt. Nvermind nuha xkecik hati. Nuha akan pilih gmbr lain. Tyou ladies :)

oi. kate nak upload dekat fb? kalo comot sangat sile khaskn untuk aku sorang je.. spesel gitueww~

maaf sebelum bg pendapat.. tp bukan sekadar tak sesuai letak dekat banner, tp sepatutnya gmbr pre wed sndri pon tak sesuai amik gambar macam tu.. yelah.. belum halal lagi kan... bkn staat warga emas or kanak2.. warga tengah2 (remaja) yang faham Islam dengan sebetulnya juga sedih melihat gmbar mcm tu.. take it as positive k... :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top