Love in Life

Powered by Blogger.

vendor: macam-macam drama

hai & assalamualaikum :)
nuha tak nak buat sesi luahan perasaan sekarang. x syok up entry through phone. screen kecik je alasan


dua tiga hari ni nuha dan tunang banyak berkomunikasi dengan vendor-vendor kami. apa yang nuha risaukan menang betul-betul berlaku. 


nuha jenis orang yang rendah tahap kesabahan. jadi nuha paksa tunang tolong continue deal dengan vendor tersebut. kalau nuha..memang dah naik hantu n berbakul-bakul marah nuha bagi kat vendor tersebut perangai memang teruk. tapi ok juga.. tunang nuha lebih alert dengan situasi yang berlaku sekarang.


itu kisah vendor buat hal. ade juga vendor yang baik..bila berbalas email nuha tersenyum je.. terubat sedikit sakit hati pada vendor yang buat hal.


reminder to myself: sabar nuha..dugaan bulan ramadhan..dugaan nak kahwin..
ganbatte!!!
Tag : vendor
0 Comment For "vendor: macam-macam drama"

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top