Love in Life

Powered by Blogger.

ANNOUNCEMENT: barang-barang untuk disewa

hai bakal-bakal pengantin sekalian.
nuha ada satu berita baik. walaupun nuha belum pun selesai majlis kami macam gelogoh je gayanya kan, tapi nuha nak war-warkan bahawasanya nuha akan buka perkhidmatan sewaan beberapa barang-barang hak milik kekal nuha.


bukan gelogoh sebenarnya..at least b2b yang masih tercari-cari barang-barang persiapan majlis dah tahu mana nak sewa barang-barang yang diorang nak tu :)



antara barang-barang yang nuha akan sewakan:
- bantal nikah (bulat) 2 biji
- sofa mini pelamin/ pelamin
- easel
- kain bulu-bulu (2 helai)
- pallet pelamin/ mini pelamin
- kain backdrop pelamin/mini pelamin (putih/krim/dark coral/ turqoise)
- lampu pelamin/ mini pelamin (3 unit)
- bantal kecil pelamin/ mini pelamin (6 biji)
- pasu bunga kaca (2 biji)

 
tu je yang confirmed setakat ni.
ada b2b yang nak sewa ke?
Tag : for rent
20 Comment For "ANNOUNCEMENT: barang-barang untuk disewa"

nuha, sofa tu muat kereta x?? hehehe :p

Muat kereta myvi dan kereta2 yg lebih besar dari myvi ;)

Nuha, nk tny kalau Bantal nikah n pelamin nak sewa berapa?

nuha kalau sewa bantal nikah bape? emel miza leh kat elqays@gmail.com...=) tq dear..

Syad & miza: soon nuha upload entry sewa bantal nikah k. Sabar k syg2.. ;)

salam. knp tarik post tu dah jauh ke depan.. bulan disember?hehe :)

email me the detail pls.. btw pick up kt ne yeh?
nadiakamsol@gmail.com

slm

nk sewa
scha_0207@yahoo.com

tqvm
scha

Nak sewa.. Pls2 contact me 0169714886
Or fb nor atiqah omar
attic_stuart@hotmail.com
Asap:)

Nak sewa.. Pls2 contact me 0169714886
Or fb nor atiqah omar
attic_stuart@hotmail.com
Asap:)

Saye nak sewa. Mcmmane nak contact. Sms sye 0133039517, tq

klu nk sewa semua tu berapa RM nuha caj. kindly advice.tq

Miss, am interested nak sewa bench tu. Kindly please email me harga norhidayah.rozali@yahoo.co.uk. I dh whatsapp u tp xreply. Thanks

Silap. norhidayah.rozali@yahoo.com. This one yg betul punye. Tq

Hi. Boleh bg harge sewa tak? Email sy afreena_amylee@yahoo.com

Hi. Boleh bg harge sewa tak? Email sy afreena_amylee@yahoo.com

salam, sy nk tahu harga sewa boleh? boleh emailkn sy gambar2 brg yg nk disewakn tu? thanks

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top