Love in Life

Powered by Blogger.

Diperlukan segera: pengapit a.k.a bridesmaid

Happy monday ;)
Last two weeks nuha dah boleh terima hakikat yang kami tengah takde attire dan pelamin untuk reception. Alhamdulillah..kami dah jumpa attire yang sesuai dengan saiz kami. Nuha kan kecik ;) baik sangat vendor tu..siap bagi semangat untuk kami jangan terus sedih..

So sepatutnya sekarang tengah pending on pelamin je..tapi petang tadi bff a.k.a bridesmaid nuha text bagitahu yang kemungkinan besar beliau tak available untuk jadi bridesmaid untuk majlis nuha atas urusan kerja. Ottokee..

Habis satu..satu dugaan datang. Betul la ayat "kita hanya merancang, tuhan menentukan". Nuha tak appoint bridesmaid last minute..tapi ini yang berlaku hari ini..haishhh..mood sekarang: cubaan untuk bertenang.

Ada siapa-siapa sudi tolong jadi bridesmaid nuha? ;(


posted from Bloggeroid
4 Comment For "Diperlukan segera: pengapit a.k.a bridesmaid"

hai nuha..ermm tula, makin dekat harinya, makin banyak masalah...semoga kuat hadapi..i pun takut jugak, ape yg d rancang x jadi..

Jauh ke melaka la nuha....klau kat kl...nk jg tolong nuha jadi pengapit..hehehe...mklumlah ade bakat jadi pengapit...hehehhe...semoga dpt penganti...

biasa la tu kan,benda besar mcm ni mmg perlukan kesabaran..tp for sure sumenya akan okay..cr slow2 k..

thank you for the support ladies :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top