Love in Life

Powered by Blogger.

Diy: hantaran for her

Salam..
Hantaran pihak lelaki kepada nuha pon nuha diy. Yeee..nuha yang buat. Apakah buat hantaran untuk diri sendiri???

Sebab nuha nak dapat hantaran dengan deko yang nuha suka kot. Ok whatever.


 

alamak ter-snap hantaran yang ni pulak. tiada niat untuk menunjuk-nunjuk.
Simple kan? Yes i knew.



posted from Bloggeroid
7 Comment For "Diy: hantaran for her"

pakai cermin eh?? simple tp cantik lah...

wahh..cermin nuha sama dgn hantaran saila..beli kat ikea :))

cantikkkkkkk!! sukaaaa reflection cermin tu.. time dah tunang baru realise yang cantik buat cm gini.. n recycle cermin tu.. alahhhhhhhhh nak uat juga.. tapi nikah dah tade hantaran.. hikhik

cantik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wah cntiknye pkai cermin. niat nak pkai gak cermin atau frame kan...tp juz nak tanya, erm xjatuh ke hantaran tu nanti?sbb nak lekat cmne? *sori byk tanya~hehe

diyana: yup..nuha guna cermin :)

saila: waaa kite bukan takat same saiz badan tapi same taste jugak. bile kat ikea!

cikcha: apa kate guna cermin untuk deko bilik pengantin? menarik jugak :)

ciksusu thank you dear :)

sharmia: setakat ni belum jatuh sebab nuha yang bawa. hehe. actually bunga tu nuha fungsikan untuk tahan barang dari jatuh kedepan. bunga je yang nuha gluekan ke cermin. harap penjelasan nuha membantu :)

pakai cermin sama macam konsep ex B2B Intan norazam..nice!

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top