Love in Life

Powered by Blogger.

diy: pelamin majlis bersanding

salam :)
lagi empat hari je nak kahwin ni. macam mimpi. bila kawan-kawan tanya apa perasaan nuha sekarang..nuha tak tahu nak jawab ape. takde jawapan untuk soalan tu. boley ke? hek hek.

disebabkan vendor punya hal, nuha dah takde pelamin untuk majlis sanding. PELAMIN ANGANKU MUSNAH? hu..everything happened for reason. nuha percaya tentang itu. jadinya nuha last minute TERada satu misi mustahil iaitu diy pelamin. huhhu..unbelievable!
 
 
 
kelas pendidikan seni - terror tak nuha melukis? ;p


ini first sketch pelamin yang di-email kepada geng ropol-ropol nuha. insyaallah, diorang yang akan tolong diy pelamin ni. doa-doanya menjadi. siapa mereka-mereka tu?



insyaallah lepas majlis nuha review :)



4 Comment For "diy: pelamin majlis bersanding"

sabar sayang... semua yang jadi pasti ada hikmahnya... semoga segalanya dipermudahkan ea nuha... chaiyok2.. wahhhhh 4 hari lagi.. cha plak yg nebes... hikhik

nmpk menarik juga lakaran ni. gudluck ya!

wah..tak sabar nak tengok the real one! :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top