Love in Life

Powered by Blogger.

Fitting baju majlis bertandang

Hye semua ;)
ade orang ke? Hehe.

Last saturday kami ke bridal house yang kami pilih untuk majlis bertandang nanti. Lepas vendor majlis bersanding kami buat hal, nuha dengan terus terangnya share cerita sadis tersebut kepada vendor majlis bertandang ni. Kami harap cukupla 1 vendor je yang buat hal. Alhamdulillah..sesi fitting dan discussion berjalan dengan baik sekali.

Lega dan terubat sikit kesedihan kami. Dan kak lina (tokey bridal house) berjaya cari warna kain seperti yang nuha nak! Suke sangat..


saja gedik-gedik nak tayang ke-flowy-an fabric ;p

dress ni panjang meleret..tapi tak sesuai dengan lokasi majlis. akan dipotong!


Insyaallah semuanya akan ok..
Amin...



posted from Bloggeroid
5 Comment For "Fitting baju majlis bertandang"

Ala...comelnyer nuha....

hiks..saiz xs la katakan cik mah

heeee tomelnyaaa.. suka tgk dreessssss tu.. seswai.. tak payah potong pun tak pe dear.. pakai heels... sure santekkkkkkk sgtttt...

kecil molek nuha ni.. hehehe

1st time tgk nuha..keciknya,sm mcm sy je..hehe :))
nak tau warna apa tu.. ;D

Cik cha: tailor nk potong jgk sbb x sesuai dgn lokasi mjlis. Kalau mjlis dlm dewan mmg ok sgt cik cha.. Labuh mmg ok kalau pakai heels tapi belakang ade tail. Sobsss ;(

Cik saila: hu malu je saola tgk nuha tym2 muka selebet ni. Ssh kn saiz xs mcm kite ni. Ni wrna tiffany blue dear ;) ops dh x surprise ;b

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top