Love in Life

Powered by Blogger.

For rent: kain bulu-bulu

Salam. 
Nuha ada beli kain bulu-bulu bersempena dengan projek diy mini pelamin dan pelamin bersanding. Nuha beli di Bright Sail Batu Caves. Thanks sangat kat dhiera yang sudi share alamat dan guide kami ke sana (kami = nuha dan tunang). Kalau nuha sorang ke sana, alamatnya memang takkan jumpala bright sail.


Jadi demi memendekkan cerita..nuha nak sewakan kain bulu-bulu ni kepada b2b yang plan nak diy mini pelamin/ pelamin sendiri.





details:
Warna: putih (match dengan semua warna tema)
Kuantiti: 2 helai (boleh ada 2 penyewa dalam 1 masa)
Panjang: 2.5meter setiap helai
Harga sewaan: RM30/ helai

Terma dan syarat sewaan:
1 self pick up di Bandar Baru Bangi atau Bandar Seri Putra (Bangi Lama)
2 tempoh sewaan : 1minggu. Collection day: selasa. Return day: selasa minggu berikutnya
3 deposit cagaran: rm50 (wang ini akan dipulangkan dalam masa seminggu selepas pemulangan barang. Nuha berhak menolak/ mengurangkan deposit cagaran sekiranya barang dipulangkan kotor/ rosak
4 first pay first serve basis
5 tu je la kot. Terma dan syarat adalah tertakluk kepada budi bicara nuha :)


pm nuha at hayatihanisah@gmail.com atau sms/wassap @ 017-4991289



posted from Bloggeroid
Tag : for rent
2 Comment For "For rent: kain bulu-bulu"

lps gune kne dry cleaning blk ke ape?

ta perlu..tapi kena make sure tak kotor :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top