Love in Life

Powered by Blogger.

For rent: sofa pelamin/mini pelamin

Salam.
Nuha nak sewakan sofa ni kepada sesiapa yang berminat.



pandangan atas


new update: pandangan hadapan



Details:
Warna: beige
Saiz: 4" (panjang) 2" (lebar) 2" (tinggi)
Berat: tak tahu tapi mampu diangkat dengan mudah oleh dua orang perempuan :)
Lain-lain: ada compartment untuk isi barang dalam sofa. sofa ni muat untuk diletakkan di seat belakang myvi. Sesuai untuk dijadikan sofa pelamin tunang/ sanding. 
Harga sewaan: rm200*




Terma dan syarat sewaan:
1) self pick up di kawasan Bandar Baru Bangi atau Bandar Seri Putra (Bangi Lama)
2) deposit sebanyak rm100 upon reservation*
3) nuha berhak untuk tolak deposit sekiranya sofa dipulangkan dalam keadaan kotor/ rosak*
4) first pay first serve basis
5) collection day: Rabu. Return day: Rabu minggu berikutnya*



* tertakluk kepada budi bicara nuha. pm me k :)
email me at hayatihanisah@gmail.com
sms/ wassap @ 017-4991289



posted from Bloggeroid
Tag : for rent
8 Comment For "For rent: sofa pelamin/mini pelamin"

area lembah kelang takleh ke? huhuhu..cantik la sofa tu..

menarek! tp sy kawen dkt perak jauh la plak =)

Saila: memane pn bole jnji self pick up ;)

Kat mna nk bli sofa mcm ni ye?

Kat mna nk bli sofa mcm ni ye?

Kat mna nk bli sofa mcm ni ye?

Kat mna nk bli sofa mcm ni ye?

hi nuha, bleh tgk gambar depan sofa x?

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top