Love in Life

Powered by Blogger.

Mood blog ke mana?

Ke laut? Oh tidak.. Rasanya nuha tak review apa pon lagi kan? Tapi dah lama nuha silent.

Hye readers! Ceh.


Aktiviti menulis di blog nuha hentikan dengan sengaja buat sementara waktu. Sebenarnya plan asal nuha tak menjadi. Al-kisahnya....


Masa kami tunang bulan 4 tahun lepas, janji nak tunang setahun. Sepatutnya kami dah kahwin bulan 4 2012. Tapi nuha minta tarik ke bulan 9. Cadang nak habiskan belajar dulu..dah setel study baru senang hati ye tak? Berangan konvo ada hubby... <-- memang banyak berangan!


Tapi tuhan dah tentukan nuha tak habis belajar bulan 9. Dengan kata lain sekarang nuha dah register semester baru for extension. Sangkut kat thesis. Jadi nuha dah berjanji dengan diri sendiri..nuha nak stop ber-blog sampai nuha setelkan thesis. Tapi liatnya la haiii nak bukak balik soft copy thesis tu, nak baca-baca journal, quote sana sini. Oh tidak. Padahal dah sampai chapter 5 dah. Sikit je lagi....


Ganbatte nuha!

P/s: yang nak sewa barang boleh pm nuha terus at hayatihanisah@gmail.com . Tq :)



posted from Bloggeroid
4 Comment For "Mood blog ke mana?"

good luck wat thesis yg m'bosankan tu...
chaiyok2

good luck nuha dearie! :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top