Love in Life

Powered by Blogger.

Special wedding gift

Salam. Harini nuha emergency leave. Datuk husband meninggal dunia. Husband ajak nuha ikut pergi ziarah jenazah di behrang, tanjung malim.
Al-fatihah buat arwah datuk husband.

Balik dari behrang sekitar jam 2 petang. Kami buka hadiah-hadiah yang kami terima minggu lepas. Banyak hadiah daripada keluarga husband. Ada hadiah dari colleagues nuha dan yang paling special hadiah daripada cik susu.


Kebanyakan hadiah kami dapat set set gelas dan cawan. Colleagues bagi set kuali! MIL bagi set periuk. Coursemate nuha bagi dining set. Sweet je coraknya.


Hadiah akhir yang kami buka adalah hadiah daripada cik susu.





Walaupun kotak hadiah cik susu tak besar macam hadiah-hadiah lain, tapi nuha suka sangat. Hadiah cik susu bagi takde yang double dengan hadiah orang lain. Kelas cik susu kita. Thank you sayang!



posted from Bloggeroid
2 Comment For "Special wedding gift"

wah...boleh buat kuih utk husband nnt...=)

oloh..baru perasan entry ni!
hihi..dah guna ke belum tu?? :p

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top