Love in Life

Powered by Blogger.

diy: handbouquet for my bff

Salam Oktober..hehe bole ke gitu.
Dip dap dup dap tak b2b yang tinggal beberapa hari je nak nikah? hu..rindu perasaan itu.
 
 
Kawan baik nuha pon dah selamat kahwin minggu lepas.
Tak nak cite panjang-panjang. Sebenarnya nak share diy hb untuk both majlis nikah dan reception bff nuha.
 
 


wajah model adalah dirahsiakan heheh



Ni nuha sponsor untuk majlis nikah. Bunga ros dan carnation beli di floristika.




ini model memang tak misteri langsung. pakai baju nikah :)

 
ini untuk reception. bunga bff beli sendiri..nuha tolong diy je :)

 
 
Ok kah?
Sebenarnya nuha baru perasan yang nuha sangat suka bunga. Tiba-tiba pulak.


Ada siapa-siapa minat untuk nuha diy-kan hb?

Pm me for best price :)

 
 
 
P/s: thesis sikit lagiiiiii...go nuha go
 
 
posted from Bloggeroid
Tag : DIY
4 Comment For "diy: handbouquet for my bff"

suka yang the second one. =)

sweet la yg no.2 tu..tuan yg pegang hb tu pun sweet :))

tomeynye mcm nuha la ;)
hehe..chayok2 nuha..jom kembangkan bakat ;)

sangat cantik bunga itu...

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top