Love in Life

Powered by Blogger.

Giveaway by nuha

salam.
bismillahirrahmanirrahim...
 
bersempena dengan ulang tahun kelahiran suami nuha esok, nuha terasa nak buat sedikit GA. hadiahnya adalah sewaan kain bulu-bulu warna putih (2.5 meter) secara percuma kepada 2 insan yang bertuah.
 
 
hadiahnya...
 
 
terma dan syarat penyertaan:
- penyertaan terbuka kepada sesiapa sahaja (bride to be/ x-bride to be)
- perlu menjadi follower blog nuha
- buat satu entry bertajuk "giveaway by nuha". entry tak perlu panjang-panjang
- tinggalkan link entry anda di ruang komen entry ini
- sewaan secara percuma untuk tarikh Disember 2012 dan keatas 
- deposit keselamatan dikenakan sebanyak RM80 kepada pemenang. deposit akan dipulangkan sekiranya barang dipulangkan on time dan dalam keadaan baik (tidak kotor/koyak etc)
- self collect di kawasan Shah Alam/ Puncak Alam/ Kuala Selangor
- pemenang akan dipilih sacara random - random.com
tarikh tutup penyertaan: 16 Oktober 2012
 
 
jemputla join k
>.<
Tag : contest
6 Comment For "Giveaway by nuha"

ala nape disember ;( november la nuha..hehe :p

nuha...cik mah dah join dah GA nuha...semoga ade rezeki cik mah...

http://sunflowergo2.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-nuha.html

tq nuha for this GA :)

join g.a nie ye nuha

http://missedura.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-nuha.html

cik susu: tak boleh november la sygku..ade orang sewa november. date cik susu plak tu. hu. nak kad jemputan plsssss...bole arrange masa utk attend majlis cik susu :)

fuhh...jarang org buat giveaway sempena hari jadi ni. gudluck ye pd semua yang join!

Nuha..i'm in....^_^

http://cinderellaitu.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-nuha.html

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top