Love in Life

Powered by Blogger.

Winners: Giveaway By Nuha

Hye everyone :)
untuk tidak membuang masa nuha menaip dan masa korang membaca, meh nuha announce pemenang GA yang nuha anjurkan sempena ulangtahun kelahiran hubby nuha yang ke 27 tahun. hu..besar dah suami saya ;p


nuha memang tak promote/ publish merata untuk maklumkan GA ni. sekadar upload di blog sendiri je. he. so ini list mereka-mereka yang join GA nuha.

1) cik mah
2) pelangi chenta
3) akukah cinderella itu



yep..tiga si cantik saja. semalam nuha dah browse random.org..baca-baca sikit apa yang patut. tiba-tiba nuha terfikir something. kalau 3 je penyertaan, 2 pemenang. sorang je yang tak menang nanti. sadisla yang takde rezeki nak menang tu. sebagai seorang yang rajinla juga join GA, nuha selalu frust sebab bukan rezeki sebagai pemenang. of course la kita join GA dengan harapan untuk menang kan.


ape ni mengarut panjang. tadi kata nak direct to the point. abaikan random.org tu..
so im glad to announce that the THREE OF THEM are entitle to rent the kain bulu-bulu for FREE. ha..best tak best tak?


kepada Cik Mah, Pelangi Chenta dan Akukah Cinderella Itu..minta korang email nuha untuk kita further deal k. lagi cepat lagi bagus. thanks sebab sudi join GA nuha :)


Tag : contest
4 Comment For "Winners: Giveaway By Nuha"

Best sangat.........cik mah suka...tq so much nuha....t cik mah email detail ek...tq2....berbungalah mimpimmlm ni.... ;)

wahhhh sedih nye sbb xsmpat nak join. huhu congrate kpd pemenang :) nanti buatlah lagi ye.. hihi ;p

alhamdulillah..ade juga rezeki saya...nnt saya email detail k...

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top