Love in Life

Powered by Blogger.

Review: payung lace

Assalamualaikum :)
lama terbiar blog ni kan..sadis betul.
Kalau ikut plan asal nuha nak beli payung lace ni. Cam cara je kalau memiliki payung ni. Tapi tak menyempat-nyempat nak ke kedai bunga riben jalan tar tu. Hujung-hujung cerita..sewa je la kan.


Nuha guna payung ni untuk outdoor photoshoot after nikah, waktu bersanding dan outdoor photoshoot lepas majlis bersanding.



sukanya payung ni




bridesmaidku sayang




sengih-sengih panas ;p


Nuha sewa pada cik puan zaila blog kitakesitu dengan harga rm40 untuk 2 kaki payung. Self pick up di bandar baru bangi (oh kampung lamaku).


Service sangat ok..fedback cepat and negotiable. Kenapa eh nuha kata negotiable? Tempoh sewaan seminggu. Tapi nuha tak boleh pulang on time sebab lepas majlis kena terus outstation. Nuha try mintak extend date pulang payung tu. Zaila kata ok..so nuha tak la terkejar-kejar.


Nak guna payung lace di hari bahagia korang? Nuha recommend zaila to be one of your favourite vendor. Contact her at kitakesitu@gmail.com


Da~
 
 
 
posted from Bloggeroid
2 Comment For "Review: payung lace"

memang nak carik payung lace ni.

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top