Love in Life

Powered by Blogger.

Drop Down Menu Pleaseeee

salam.
 
 
malu bertanya sesat jalan. sekarang memang tengah odw ke arah kesesatan pon. hahah.
at first nuha tak nak tanya orang..malu kot. opcos la kan. google cari tutorial macam mana nak buat. tak cukup google search pulak di youtube. video tutorial. so far... ... ... ... far away~

hampes. it was either nuha memang buta IT or all the tutorial yang kurang jelas. tapi ada je orang lain yang berjaya buat berpandukan tutorial. oh my bad. sah buta IT!




nak buat macam ni


siapa-siapa yang tahu buat..mohon tunjuk ajar. atau paling senang bagi je nuha link tutorial yang dirasakan dapat membantu.


arigato ne~


p/s: semalam je pon baru tahu nama benda tu drop down menu. sadis!
4 Comment For "Drop Down Menu Pleaseeee"

hehehe...tengah try jugak, hehe

sara try and error dear.. tak reti nak ajar. klu nk sara buatkan.. sara boleh tlg buatkan.. :)

Wah bestnye. Mcm mne ni? Nuha email sara nanti k? Mntk email pls..

oke... nuha email kat sini sarah.hernyzar@gmail.com :)

Terima kasih atas kunjungan anda ke blog Nuha. Komen-komen positif dan membina adalah amat dialu-alukan. Terima kasih.

Back To Top